Kerstactie 2014

Geplaatst op maandag 18 november 2013 @ 12:02, 170 keer bekeken

1.png

Wie doet er mee?

De bedoeling is dat ieder lid die zich opgeeft per maand 2 kerstkaartjes maakt. Je zet ze in NB en noemt ze Kerst01, Kerst02 enz. Je mag ook de kaart voor de maandelijkse wedstrijd ervoor gebruiken. Iedereen krijgt een eigen map.

Je mag 2 kaartjes voorlopen op de maand, dus je mag bijv in januari ook de kaartjes voor februari plaatsen, maar niet meer dan 2 kaartjes voorlopen!

★★★

De bedoeling is dat we aan het einde vh jaar allemaal 25 kaartjes in onze map hebben staan. (1 extra voor de maand december)

Uit je eigen kerstmap mag je zelf eind vh jaar je 2 mooiste kaartjes kiezen. Uit alle kaartjes kiest iedereen van ons team degene die ze het mooist vinden en uit die kaartjes mogen jullie dan weer de mooiste kiezen. De winnaar krijgt een leuk scrappakket voor het maken van kerstkaarten thuisgestuurd!

★★★

Lijkt het je leuk om mee te doen? Geef je dan op in het daarvoor bestemde forum!

Let op: Alle kaartjes, ook die van de Kerstactie 2014, gaan vanaf januari 2014 in de maandmap. Eind vd maand worden ze in jullie eigen fotoalbum geplaatst!


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.

Wat is dit?


Of maak zelf een Clubs account aan:


Aanbevelingen door leden:

Pluimie starstarstarstarstar

Dit is een gezellige club waar je het hele jaar de inspiratie kunt halen om kerstkaarten te maken... Zo kom je aan het einde van het jaar niet knel te zitten... Super om de creaties van anderen te bewonderen en leuke wedstrijden waar je aan mee kunt doen!


Katja_ starstarstarstarstar

Op deze club word je gestimuleerd om het hele jaar door kerstkaarten te maken dmv leuke wedstrijden, kerstacties en inspiratie door kaartjes van de leden! Ook hebben we een erg gezellig forum!


Meer aanbevelingen